Foto: Kwekerij Linthorst

Creatief maatwerk bij Kwekerij Linthorst

Diepenheim - Hoe komen planten veilig en op een verantwoorde manier bij mensen in de tuin, is de vraag waar het team van Kwekerij Linthorst zich sinds het begin van deze crisis mee bezighoudt. Vanaf 9 april gaat de kwekerij weer open.

Chantal: “Creatief denken is wat nu belangrijk is, wat is er mogelijk, wat kunnen we doen?” Erik: “Gezien onze ruime verkoopruimte (5000 vierkante meter) ontstaat er automatisch een spreiding van mensen."

"Naast hantering van de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen gaan we bij Kwekerij Linthorst nog een stapje verder om de bezoekersaantallen in goede banen te leiden. Voor een bezoek aan onze kwekerij bel je tijdig met een speciaal telefoonnummer (06-57354145) en meld je je aan voor een zelf uitgekozen tijdsblok. Vervolgens heeft u een uur de tijd om langs ons gehele assortiment te lopen. Uw karretje staat op een ‘vaste’ parkeerplek. Wij stallen alle planten uit op verkooptafels langs het hoofdpad en vullen deze constant aan, daarbij kunnen we u ook adviseren wanneer u vragen heeft.”

Blijft u liever thuis, bestel dan via de webshop en haal de bloemen op in hun drive-in. Bezorgen kan ook, op voorwaarde dat men in e´e´n van de vier bezorgregio’s woont, ouder bent dan 55 en/ of tot een kwetsbare doelgroep behoort.

Kijk voor alle overige informatie, acties en het telefoonnummer op onze website: www.kwekerij-linthorst.nl

Meer berichten