Foto: Hans van Oosterhoudt
Coronavirus

Paasvuren in Rijssen-Holten afgelast

Holten - De paasvuren in Rijssen en Holten gaan niet door. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is besloten de paasvuren af te gelasten. Er komt geen nieuwe datum. 

Paasvuur Dijkerhoek: 

Paasvuur Dijkerhoek 2020 afgelast! Vanwege het coronavirus gaat het paasvuur dit jaar definitief niet door. Dit als gevolg van de bouwstop die sowieso duurt tot 6 april. Hierom mag er natuurlijk GEEN hout meer worden gebracht. In 2021 zullen we weer met frisse moed beginnen aan de strijd om het grootste paasvuur van Holten. Paasvuurcommisie Dijkerhoek.

Paasvuur Espelo:

We hebben besloten dat het paasvuur en evenement niet door gaan dit jaar!Dit komt door de gevolgen van de bouwstop die we opgelegd hebben gekregen van de gemeente en uiteraard het Corona virus.Dit vinden we uiteraard zeer jammer maar het is een wel overwogen keuze van ons geweest.Er mag uiteraard GEEN hout gestort meer worden.We zien jullie graag volgend jaar weer, Het bestuur paasvuur Espelo.

Paasvuur Holterbroek

Ook het paasvuur heeft helaas te maken met de corona maatregelen. In overleg met de gemeente is besloten dat er geen hout meer gestort mag worden t/m 6 april. Tevens halen we ook geen hout meer op !We houden jullie op de hoogte, Paasvuur Holterbroek.

Paasvuur Beuseberg

Paasvuur Beuseberg 2020 gaat dit jaar niet door! Helaas maar waar: Paasvuur Beuseberg zal niet doorgaan! De gemeente heeft besloten dat alle paasvuren in de gemeente Rijssen-Holten  dit jaar niet aangestoken mogen worden. Dit doordat het Coranavirus zich steeds verder uitbreid. Volgend jaar zullen we weer met man en macht zorgen dat er een mooi paasvuur staat! Wij zien jullie graag in 2021! Paasvuur Beuseberg.

Paasvuur Lichtenberg

Poasboake Leggenbarg afgelast! Door de situatie gezien het caronavirus, wat heel serieus moet worden genomen, is het ook niet verantwoord om de POASBOAKE LEGGEBBARG door te laten gaan. Dus vanaf heden geen hout meer brengen/storten. We hopen op jullie medewerking & begrip. Dan hopen we jullie volgend jaar weer te zien. Delen wordt gewaardeerd.Gr Boakebouwers leggenbarg

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden