Coronavirus

Telefonisch contact in coronatijden

Rijssen/ Holten - Er hebben zich bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten veel mensen gemeld die graag iets willen doen voor hun medemens in deze periode van het Corona-virus.

Men wil deze vrijwilligers graag inzetten voor een dagelijks telefonisch praatje. Als men het gezellig vindt om gebeld te worden voor een praatje of om zorgen kwijt te kunnen, meld u dan aan bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten.

Men koppelt in dat geval een vaste vrijwilliger aan u die dagelijks met u zal bellen zolang het niet is toegestaan persoonlijk contact te hebben. Het telefoonnummer van ViaVie Welzijn is 0548-362755 (werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur). Mailen mag ook naar spv@viaviewelzijn.nl.
Ook als u op een andere manier om hulp verlegen zit, mag u contact opnemen met ViaVie Welzijn. Men zoekt dan samen met u naar een oplossing.

Men is daarnaast bezig een overzicht te maken van initiatieven en mogelijkheden die er zijn, zodat men mensen die hulp willen bieden ook goed kunnen doorverwijzen of mogelijk kunnen koppelen aan een vraag. Vrijwilligers die zich willen aanbieden voor hulp mogen zich eveneens aanmelden via de facebookpagina ‘Telefonisch contact via ServicePunt Vrijwilligers’.

Meer berichten