Foto:
Sport

Maik Duin Racing presenteert plannen tijdens sponsoravond

Rijssen - Maik Duin Racing heeft donderdag 13 februari een sponsoravond gehouden bij Baan Twente in Rijssen. Er was een goede opkomst en er heerste een gezellige sfeer, waardoor we kunnen spreken van een geslaagd evenement.

In de vorm van een presentatie werd er teruggeblikt op het seizoen 2019 en de plannen besproken voor 2020, waarbij Maik Duin gaat rijden in de nieuwe Northern Talent Cup.

De avond werd afgetrapt door Baan Twente directielid Gert-Jan Baan. In een mooi verhaal vertelde hij hoe Baan Twente, maar ook specifiek hijzelf in aanraking was gekomen met Maik en Frans Duin. Vervolgens nam speaker Bert Jansen het woord over en voelde vervolgens Maik en daarna vader Frans aan de tand. In een leuk vraaggesprek blikten zij terug op de start van Maik's carrière en werd er vooral ingezoomd op het seizoen 2019. Een prachtig jaar waarin de Nederlandse titel werd behaald in de Open 125cc klasse.

Ook KNMV bondscoach Barry Veneman was speciaal voor dit evenement naar Rijssen gekomen. Veneman heeft zelf ook een lange en succesvolle carrière gehad in de wegrace, waarbij hij onder meer reed in de 500cc Grand Prix en andere wereldkampioenschappen. Daarnaast won hij vele nationale titels. Veneman uit Dalfsen begeleidt nu jonge talenten via een KNMV leerprogramma, waar ook Maik deel van uitmaakt.

Maik, Frans en eigenlijk het gehele team kregen een mooi compliment over hun inzet in de racerij, waarbij het organiseren van deze sponsoravond een mooi voorbeeld was. In de pauze kregen de aanwezigen een rondleiding door het bedrijf. Het was zeker de moeite waard om alle prachtige auto's te bekijken, maar ook om een kijkje te krijgen achter de schermen.

Meer berichten