Foto:

'De Beentjes' ook populair in Rijssen

De voorverkoop voor 'De beentjes van Sint-Hildegard' startte woensdag op de avond van de Twentse première, in het Parkgebouw. De populariteit van deze film van oud-Markeloër' Johan Nijenhuis, scoort in heel Nederland bovengemiddeld, maar in Twente is de run op tickets ongekend.

In Rijssen en omgeving bleken ook veel belangstellenden te zijn. Dat de cast bestaat uit onder meer Twentenaren Herman Finkers, Johanna ter Steege en Leonie ter Braak zal daar zeker een grote rol in spelen. In Rijssen waren de twee vertoningen binnen een uur vol. De derde verkocht diezelfde avond nog uit.

Een aantal Twentse filmhuizen draait de film vanaf 1 mei. In de rest van het land is de releasedatum voor de filmhuizen eind juni. Het Parkgebouw vertoont de film in ieder geval op 11, 12, en 14 mei en verkoopt nu ook tickets voor twee voorstellingen op zaterdagmiddag 16 mei. Wanneer blijkt dat er nog meer belangstelling is, zullen er zeker nog een (aantal) filmdagen bij worden gepland. In ieder geval worden 'De beentjes' ook in het nieuwe filmprogramma van 2020-2021 opgenomen.

Tickets voor de komende mei-voorstellingen, á € 7,50, zijn verkrijgbaar via www.parkgebouw.nl en op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch of aan de Harmeling receptie in het Parkgebouw.

Meer berichten