Foto: Wouter Vocke

Betaalbaar glasvezelnetwerk op industrieterrein Rijssen

Rijssen - Voor bedrijven op het industrieterrein in Rijssen is het binnenkort mogelijk voor een betaalbare prijs te kiezen voor supersnel internet via glasvezel. Doornenbal Telecom is gestart met de inschrijving, zodat kan worden gekeken hoeveel vraag ernaar is.

"De kans is groot dat de huidige kabel-/ koperverbindingen het steeds intensiever wordende dataverkeer in de toekomst niet meer aankunnen. Daarom denken wij mee in een nieuw glasvezel netwerk. Waar de glasvezel voorheen een dure maandelijkse last was kunnen we deze in Rijssen op het industrieterrein nu tegen een zeer scherpe prijs aan u leveren zodat u voorbereid bent op de toekomst," vermeldt Doornenbal op hun site.

Een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Men is hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor werken in de cloud, internetten, bellen en tv kijken. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten die nog volop in ontwikkeling zijn.

Doornenbal Telecom biedt glasvezel van 100 Mbit aan voor 99 euro per maand exclusief btw.

Meer informatie: telefoon 0548-62 00 50 of mail naar info@doornenbaltelecom.nl

Meer berichten