Foto:

Breiclub van start in Rijssen

Rijssen - De 114e breiclub van het Nationaal Ouderenfonds is maandag 6 januari gestart in Rijssen. Hier zijn jong en oud wekelijks welkom om op een laagdrempelige manier te (leren) handwerken, breien of haken, onder het genot van een kopje koffie en goede gesprekken.

De breiclub in Rijssen is onderdeel van het project 'Samen Breien' van het Nationaal Ouderenfonds. Iedere week schuiven door heel Nederland honderden breiers en hakers aan bij een van de Samen Breien clubs. Het Nationaal Ouderenfonds zorgt voor patronen voor beginners én gevorderden en vrijwilligers helpen de deelnemers waar nodig, bijvoorbeeld bij het lezen van de patronen of door het bieden van een vaste hand of een luisterend oor. De clubs ontvangen na aanmelding flyers, posters, labels en eenmalig een mooi breipakket.

De breibijeenkomsten in het Hangerad, de ontmoetings- en koffieruimte van het Stadskwartier in Rijssen, vinden elke maandagmiddag plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich aanmelden via: Anja Hellwich, bereikbaar op 0548-539707 of via a.hellwich@zorgaccent.nl.

Meer berichten