Foto:

Projectenfondsuitreiking Rabobank Rijssen-Enter

Rijssen/ Enter - Het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter keert jaarlijks een deel van de winst uit aan sociale, maatschappelijke en culturele projecten en initiatieven in haar werkgebied. Bij Rabobank staat maatschappelijke betrokkenheid namelijk hoog in het vaandel.

Op 20 januari vond de uitreiking van het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter (ronde december 2019) plaats. De cheques werden door Hans Brinks, Directievoorzitter van de bank, overhandigd aan de vertegenwoordigers van de vier gelukkige verenigingen en stichtingen: Gospelgroep Promises Rijssen, Stichting Vier de Vrijheid Wierden-Enter, Stichting Vrienden van Siloah en Vrouwen van Nu (afdeling Enter).

Aanvraag indienen
Vier keer per jaar keert Rabobank Rijssen-Enter een deel van haar winst uit via het Projectenfonds. Het is nog mogelijk om projecten voor de volgende ronde van het Projectenfonds in te dienen. Tijdens de ronde van maart wordt opnieuw een bedrag van € 5.000,- beschikbaar gesteld. Aanvragen die mee willen dingen in deze ronde moeten uiterlijk 1 maart 2020 zijn ingediend. Kijk op www.rabobank.nl/rijssen-enter of uw vereniging, stichting of school in aanmerking komt voor een financiële bijdrage en benut deze kans! Uw verzoek stuurt u eenvoudig online in.

Meer berichten