Autobedrijf Schippers is Hyundai Excellent Dealer 2020. Directeur Nico Schippers (midden) kreeg uit handen van Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland (rechts), de bijbehorende onderscheiding uitgereikt.
Autobedrijf Schippers is Hyundai Excellent Dealer 2020. Directeur Nico Schippers (midden) kreeg uit handen van Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland (rechts), de bijbehorende onderscheiding uitgereikt. (Foto: )

Autobedrijf Schippers is Hyundai Excellent Dealer 2020

Rijssen - Autobedrijf Schippers is onderscheiden met de Hyundai Excellent Dealer Award 2020 en behoort tot de best presterende Hyundai-dealers van Nederland. De succesvolle onderneming voldoet daarmee aan de strengste eisen van de Hyundai-organisatie op het gebied van sales en after sales. Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland, reikte de bijbehorende onderscheiding uit aan directeur Nico Schippers.

De Hyundai Dealer Excellent Award is een mooie blijk van waardering voor de goede prestaties die Autobedrijf Schippers heeft geleverd. 'Het is de hoogste onderscheiding die je als Hyundai-dealer in Nederland kunt behalen en de bekroning op een succesvol jaar', aldus de trotse directeur Nico Schippers.

Hyundai Motor Nederland beoordeelt alle dealers jaarlijks op een aantal belangrijke criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto's, onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

'Ik wil vooral onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat', zegt directeur Nico Schippers. 'De award laat zien dat we ons werk op de juiste manier doen. Bij Autobedrijf Schippers zijn we duidelijk over wat we doen en komen we altijd onze afspraken na. We zorgen er voortdurend voor dat onze service van hoog niveau is en blijft. Een goede relatie met de klant is enorm belangrijk. Dat is onze sleutel tot succes.'

Autobedrijf Schippers bewijst dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat. 'Klanten die voor ons kiezen, weten zich verzekerd van de diensten van zeer gemotiveerde en deskundige medewerkers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan', aldus directeur Nico Schippers.

Behalve het klantvriendelijkste merk wil Hyundai ook het duurzaamste automerk ter wereld zijn. De ecovriendelijke Hyundai-range telt inmiddels de meest uiteenlopende modellen, variërend van de 100 % elektrische KONA Electric en IONIQ Electric en de hybride-versies KONA Hybrid, IONIQ Hybrid en IONIQ Plug-in Hybrid tot de waterstofauto NEXO.

'De elektrificatie van ons gamma vraagt om specifieke kennis van het product', zegt directeur Nico Schippers. Het onderhoud aan een elektrische Hyundai richt zich namelijk hoofdzakelijk op de elektrische aandrijflijn en de software. Dat is een specialistische klus die de klant het best kan laten uitvoeren door gediplomeerde, deskundige vakmensen. Wij investeren nadrukkelijk in opleidingen en trainingen van ons personeel en beschikken over de modernste diagnoseapparatuur.'

Autobedrijf Schippers biedt een uiterst gevarieerd aanbod modellen: elektrisch, maar ook benzine en diesel. Binnenkort verschijnt de gloednieuwe Hyundai i10 in de showroom. Deze moderne stadsauto geldt als een van de bestverkochte modellen in de klasse van de compacte auto's. Liefhebbers van stijlvolle hatchbacks, ruime stationwagons, stoere SUV's en snelle sportauto's komen eveneens aan hun trekken bij Autobedrijf Schippers. Welk Hyundai-model de klant ook kiest, behalve van uitzonderlijk hoge kwaliteit is elke Hyundai ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.

Meer berichten