Een goede versafdeling is één van de speerpunten van Nettorama. (Foto: Het Fotobedrijf)
Een goede versafdeling is één van de speerpunten van Nettorama. (Foto: Het Fotobedrijf) (Het Fotobedrijf.)

Nettorama opent deuren in Rijssen

Nettorama aan de Hendrik Jan van Opstallstraat opende vandaag, dinsdag 14 januari om 8.00 uur, de deuren. "Om dit te vieren krijgen de eerste 250 klanten een prachtige bos rozen", vertelt Nettorama-directeur Harry Sulmann. "Daarnaast zijn er mooie aanbiedingen om mensen kennis te laten maken met onze mooie supermarkt. We verwachten dat het heel druk wordt. Laat bezoekers zich maar verbazen over datgene wat ze zien. Bij Nettorama gaan we voor de laagste prijs en goede kwaliteit. Daarnaast zetten we in op een goede versafdeling."

door Jolien van Gaalen / Van Gaalen Media

RIJSSEN – "Nettorama is een familiebedrijf en met de opening van de vestiging in Rijssen zijn er in totaal 32 locaties", aldus Sulmann. "Als bedrijf zijn we actief in acht provincies, hier in de regio zitten vestigingen in Almelo, Borne, Hengelo en Enschede. Rijssen is een leuk stapje verder in het mooie Twentse land. Ik ken de stad goed: ik woon in de buurt en in mijn loopbaan heb ik meerdere supermarkten in Rijssen onder beheer gehad."

Nettorama is een A-merkendiscounter waarbij de laagste prijzen belangrijk zijn. "Mensen kunnen hier terecht voor kwalitatief goede producten voor een mooie prijs. Voor de kruidenierswaren hebben wij sowieso de laagste prijs. Daarnaast vinden wij de versafdeling belangrijk, daar besteden we veel aandacht aan. En dat werkt, want we zijn inmiddels elf keer uitgeroepen tot supermarkt met de beste AGF-afdeling (groente en fruit,red.) van Nederland. Vorig jaar zijn we uitgeroepen tot supermarkt met de beste vleesafdeling van Nederland."

Eén van de beste locaties

Op 14 december heeft Coop de deuren gesloten en is het pand verbouwd. Nu, precies een maand later, opent Nettorama de deuren aan de Hendrik Jan van Opstallstraat 18. "Ik ken de locatie al door mijn tijd bij Super de Boer", vertelt Sulmann. "Dit is echt één van de beste locaties van Rijssen, ook wat parkeren betreft. Laat mensen zich maar verbazen over onze supermarkt. Er hebben op deze plek veel supermarkten gezeten, maar ik denk dat wij een succesvol blijvertje zijn."

Meer berichten