Foto: Nick van Ormondt
LEZERSACTIE

Familiemusical Sesamstraat Live

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op woensdag 29 januari om 15.00 uur naar Het Parkgebouw in Rijssen.

Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met alle jonge bezoekers op de foto gaan tijdens de meet & greet. Al 50 jaar Sesamstraatplezier: Kom verkleed!

Kaartprijs vanaf € 16,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.parkgebouw.nl of telefonisch via 0548 - 544 140. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Sesamstraat.


Maak kans op 2 kaarten of een prijzenpakket!

Stuur een e-mailtje naar: rijssenholtensnieuwsblad@dpgmedia.nl met daarin het antwoord op deze vraag: 

'Hoeveel jaar bestaat Sesamstraat dit jaar?

Vergeet ook niet je naam en adres te vermelden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden