Foto:

Bijzonder kleurboek Antoinette Karels uit Rijssen

Rijssen - In 'Biddend kleuren - Kleurboek voor vrouwen' geeft Antoinette Karels bij elke kleurplaat een korte overdenking en een gebedspunt, aan de hand van een Bijbeltekst. Hiermee is het mogelijk om tijdens het te kleuren te bidden voor iets wat men belangrijk vindt! Dit bijzondere kleurboek wordt sinds 10 januari uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Even een moment van rust creëren, lekker bezig zijn met kleuren. Maar dan niet zomaar kleuren, maar met een biddend hart kleuren. Want elke kleurplaat heeft een korte overdenking en een gebedspunt aan de hand van een Bijbeltekst. Biddend kleuren voor bijvoorbeeld partner, kinderen, ouders of vrienden. Het komt allemaal aan de orde in dit kleurboek.

Antoinette Karels is geboren in 1972 in Rotterdam. Als kleuter is ze verhuisd naar Rijssen. Ze heeft na de MAVO de opleiding MDGO/AW gevolgd en haar diploma behaald.

Ze heeft twee volwassen kinderen. Haar dochter is onlangs getrouwd en haar zoon woont nog thuis. Ze is werkzaam geweest als gezinsverzorgster, als blauwe engel in het Zendingshuis in Oegstgeest en als begeleidend huishoudelijk medewerkster op Pastoraal Centrum Saron.

Nu werkt ze als vrijwilligster bij het RIBW in Rijssen. Ook is ze ervaringsdeskundig maatje van een jonge mantelzorger. Verder houdt ze van katten, tekenen, schilderen, muziek, zingen, fotograferen, en puzzelen.

Meer berichten