Foto:

Potgrond- en compostactie RZ&PC de Mors

Nu de winter al weer halverwege is en het voorjaar er aan komt, houdt de Rijssense Zwem&Poloclub De Mors de jaarlijkse potgrondactie. Al tientallen jaren verkopen de leden van De Mors in het vroege voorjaar potgrond en compost.

De ervaring leert dat menig bewoner met groene vingers zijn of haar voordeur al op een kier heeft gezet om aanspraak te kunnen maken op de zakken compost of potgrond van De Mors. En niet onbelangrijk: het voorkomt zelf halen en sjouwen met zware zakken.

De leden verkopen in de periode van 8 tot en met 22 februari, deur aan deur in Rijssen e.o. Ze nemen dan graag de bestelling op.

De prijs per zak (50 liter) potgrond is 3,50 euro en een zak compost (40 liter) kost 3,50 euro. En nu in de aanbieding: drie zakken potgrond of drie zakken compost voor €9,-. Combinaties uiteraard mogelijk.

Verkoper gemist? Dan kan er uiteraard ook digitaal besteld worden via de bestelbutton op de website of door een mail met de bestelling te sturen onder vermelding van de gegevens en afleveradres.

Bezorging:

Aflevering van de bestelde zakken gebeurt vrijdagavond 20 en zaterdagmorgen 21 maart tot aan de voordeur. En indien gewenst dan zijn de leden ook niet te beroerd om nog wat verder te sjouwen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden