Foto:

WayPoint Notter opent Runnersworld Twente

Notter/ Wierden - Navigatiespecialist WayPoint in het Twentse Notter viert dit jaar haar 20-jarig bestaan en verbreedt zich met de hardloopspeciaalzaak Runnersworld Twente.

Terwijl veel specialistische winkels uit het straatbeeld verdwijnen heeft WayPoint inmiddels zeven vestigingen door heel Nederland. Op dinsdag 7 januari wordt de extra specialisatietak in Notter geopend. Als navigatiespecialist biedt het Notterse WayPoint een ruime keuze aan Garmin hardloophorloges om het sporten leuker te maken en/of prestaties te verbeteren. Om deze specifieke doelgroep nog beter van dienst te kunnen zijn en de horloges beter onder de aandacht te brengen, is het openen van een hardloopspeciaalzaak zoals Runnersworld een logische vervolgstap.

Runnersworld staat voor een gedegen advies en goede ondersteuning ook na aanschaf van de producten. Met deze werkwijze is WayPoint al 20 jaar bekend. Net als het advies voor een navigatiesysteem of sporthorloge is het aanmeten van een paar hardloopschoenen iets waar kennis en ervaring bij komt kijken om het juiste paar te adviseren bij iedere loper. "Daarnaast merken we dat hardlopen in de huidige maatschappij steeds populairder wordt. Om op prestatie of met een bepaald doel te lopen, is het van belang dat je je resultaten meet en monitort. Wij als specialist in navigatietoestellen en sporthorloges kunnen prima in deze behoefte voorzien", licht eigenaar Eric Havinga toe. De winkel in Notter heeft een kleine metamorfose ondergaan om de hardlopende klant op professionele wijze te kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een grondige loop- en videoanalyse voor de aanschaf van nieuwe schoenen of de ruime keuze aan hardloopkleding. Een stukje gedegen advies van de hardlopende experts in de winkel mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

De winkel heeft haar eigen hardloopstore in de bestaande WayPoint-vestiging aan de Rijssensestraat 170 in Wierden (nabij bebouwde kom Rijssen). Wel onderstreept WayPoint hierbij dat zij uiteraard navigatiespecialist blijft op alle denkbare gebieden en kun je in de zeven winkels zoals gebruikelijk terecht voor advies, uitleg en demonstraties van de producten. Ook in Notter blijft de gebruikelijke service op dit gebied gehandhaafd.

Runnersworld is de hardloopspecialist van Nederland. Met zeventien winkels, een groot productaanbod, trainingsschema's en loopgroepen door heel Nederland. Beginnende en gevorderde lopers kunnen voor alle vragen bij één van de vestigingen terecht. De Twentse vestiging in Notter is de enige Runnersworld vestiging in Overijssel.

Meer berichten