Sport

Reginox bedrijvenloop binnen 2 dagen uitverkocht

Rijssen - De inschrijvingen voor de Rijsserbergloop gaan als een speer. Het evenement is de laatste jaren flink gegroeid. Alle startbewijzen voor de bedrijvenloop, een vast onderdeel, waren binnen twee dagen uitverkocht. De organisatie geeft aan het maximum aantal bedrijvenlopers te hebben bereikt.

Bedrijven laten hun werknemers graag meedoen aan de bedrijvenloop, want een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert het de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presteren en te promoten.

Voor de individuele loper zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Onder alle inschrijvers wordt er een sportvoedingpakket verloot.

De Rijsserbergloop gaat over een schitterend parcours. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan. Beide hebben als baken de Rijsserberg in het parcours. Daarnaast is er ook nog een 1,5 km voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. En voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop: kinderen van 0 t/m 6 jaar kunnen hier GRATIS aan meedoen. Zij mogen 400m (1 ronde om de atletiekbaan) onder aanmoediging van papa's, mama's, opa's en oma's lopen. Na afloop ligt de welverdiende medaille klaar!

Alle deelnemers van de 5 en 10 km ontvangen een schitterend uniek functioneel loopsinglet, voor de geleverde prestatie, in zowel dames- als herenmodel. Speciaal voor de zomer, wie wil dat nu niet?

De Rijsserbergloop wordt gelopen op vrijdagavond 12 juni.

www.rijsserbergloop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden