Teamfoto winnaars
Teamfoto winnaars
Sport

VV Holten wint 41e Nacht van Blauw Wit

Holten - Op zaterdagavond 28 december was het weer tijd voor de Nacht van Blauw Wit, die dit maal voor de 41e keer werd gespeeld. Na de groepsfase, waarin Blauw Wit, Harfsen en Nieuw Heeten werden uitgeschakeld, werden de halve finales gespeeld tussen Markelo en Blauw Wit Zaal en tussen Holten en ABS. In de eerste halve finale was het lang spannend en moesten penalty’s de beslissing brengen. Deze werden beter genomen door Blauw Wit Zaal, waardoor Markelo genoegen moest nemen met een plek in de strijd om de 3e plek. Holten won van ABS, waardoor het in de finale toch nog een Holtens onderonsje werd.

In de kleine finale pakte Markelo via strafschoppen de 3e plek, waarna de laatste wedstrijd van het toernooi begon. Al snel kwam Blauw Wit Zaal hierin op voorsprong door een prachtige knal van Matthijs de Jong, echter bleek het team niet in staat de voorsprong vast te houden. Na twee goals van Gijs Martens van Holten werd nog geprobeerd een gelijkmaker te forceren, echter viel er door dit offensief nog een late 3e treffer aan de andere kant, wederom door Gijs Martens. Uiteindelijk was Holten dus met 3-1 te sterk voor Blauw Wit Zaal en pakte Holten voor de 3e keer op rij de hoofdprijs.

De scheidsrechters, zoals altijd André Leushuis, Jeroen Roetgerink en geassisteerd door Jan Avezaath, hebben ook dit jaar de teams weer beoordeeld op sportiviteit en een speler van het toernooi gekozen. De sportiviteitsprijs, ter beschikking gesteld door Bar ‘t Mossink, ging naar Blauw Wit. Speler van het toernooi werd Gijs Martens van Holten, wat na onder andere een hattrick in de finale geen verrassing was.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden