Badkamerkoor start in Markelo

Markelo - Het Badkamer Koor Markelo start woensdag 8 januari de eerste avond. Vaak hoort men mensen zeggen: “Ik vind zingen (of meelallen) in de auto, op de fiets of onder de douche héérlijk, maar bij een koor? Nee dank je, want ik kan namelijk helemaal niet (goed) zingen”.

Herkenbaar? Bij het Badkamerkoor hoeft men namelijk niet te kunnen zingen. Men hoeft ook geen noten te kunnen lezen, men hoeft niets te oefenen en men hoeft ook geen lid te worden. Zelfs aanmelden is niet nodig, want wie zin en tijd heeft, kan zonder aanmelden binnenlopen en meezingen.

Dit kan vanaf woensdag 8 januari, elke tweede woensdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur bij Herberg De Pot in Markelo (Potdijk). Noteer alvast de volgende data in de agenda: 8 januari, 12 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei en 10 juni.

Het Badkamerkoor is een heerlijk en ongedwongen avondje uit en na anderhalf uur uit volle borst te hebben meegezongen gaat men vol energie en met een grote glimlach weer naar huis.

Onder de enthousiaste begeleiding van Imelda Vrijenhoek, zing je allerlei soorten liedjes van The Rolling Stones tot André Hazes, Bob Dylan, Bee Gees, Boudewijn de Groot, Abba, Dolly Parton, Ramses Shaffy, Queen, Pointer Sisters, Van Dik Hout….en ga zo maar door, teveel om op te noemen. Voor de muziek en de teksten wordt gezorgd.

Het gaat om de lol, het plezier dat men met elkaar beleeft aan het meezingen van die bekende en vaak populaire liedjes uit de jaren ’80 en ‘90 en zelfs uit de jaren uit ’60.

Meedoen kost 7 euro per persoon met in de pauze een versnapering halen in het café.

Meer weten? www.facebook.com/BadkamerKoorMarkelo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden