Overhandiging waardecheque. Met op de foto Jan Baan Gerrit Schothans Erik Baan Martin Boerman en Marja Steenbergen.
Overhandiging waardecheque. Met op de foto Jan Baan Gerrit Schothans Erik Baan Martin Boerman en Marja Steenbergen. (Foto: Marja Steenbergen)

EHBO Rijssen doneert jubileumgift

Rijssen - Onlangs heeft EHBO Rijssen het 75-jarig jubileum gevierd met een receptie in de middag bij restaurant De Poort van Twente in Rijssen en een feestavond bij restaurant De Sallandse Berg in Nijverdal.

Op deze goed bezochte receptie heeft het bestuur diverse giften in ontvangst mogen nemen.

In een eerder gehouden bestuursvergadering is besloten de ontvangen giften aan te vullen met een eigen bijdrage en deze te doneren aan een plaatselijk goed doel waarbij de keuze is gevallen op de Stichting Vrienden van Eltheto en de Schutse.

Marja Steenbergen, Martin Boerman en Jan Baan van het EHBO-bestuur heeft vrijdag 6 december deze gift in de vorm van een cheque ter waarde van 750 euro overhandigd aan de Stichting Vrienden van Eltheto en de Schutse vertegenwoordigd door Erik Baan en Gerrit Schothans.

Laatst genoemde stichting was zeer ingenomen met deze financiële injectie die zal worden aangewend voor diverse activiteiten die in de toekomst georganiseerd zullen worden voor de bewoners van Eltheto en de Schutse.

Meer berichten