Foto:

Kerst met TODA

Rijssen - TODA Dickens Choir zingt zaterdag 14 december in de straten van Rijssen en Wierden. Prachtig uitgedost in de kledingstijl van Charles Dickens worden de karakteristieke, veelal Engelse, Christmas Carols ten gehore gebracht. 's Middags in het centrum van Rijssen en 's avonds bij de Kerstmarkt in het centrum van Wierden.

Kerstzangdienst

Woensdagavond 18 december zingt TODA bij de traditionele Kerstzangdienst in de Dionysiuskerk in Rijssen, samen met muziekvereniging Wilhelmina en enkele andere koren. Voor veel Rijssenaren het begin van kerstperiode.

Kerst in de streektaal

TV Oost heeft TODA benaderd om de 'Kerstdienst in de streektaal' luister bij te zetten. Speciaal hiervoor is een aantal nummers uit het repertoire van TODA omgezet naar het Twents. Jan Getkate op piano, Annelon Schulenburg op dwarsfluit en Thijs Ligterink & Erik Schreurs op percussie zullen het koor begeleiden. De opnames vinden plaats in de Heilige Nicolaaskerk in Lettele, op zaterdagavond 21 december. Hierbij aanwezig zijn kan: de kerk is om 19:00 uur open de opnames beginnen om 19:30 uur. De dienst wordt op TV Oost tijdens de kerstdagen meerder keren uitgezonden.

Kerstnachtdienst

TODA werkt mee aan de Kerstnachtdienst in de Ontmoetingskerk op kerstavond. Om 22:30 uur begint deze speciale kerkdienst. De dienst staat onder leiding van Fien Venema.


Kerstboomactie

De 20e kerstbomenactie van TODA staat gepland voor zaterdag 4 januari. Hoewel bij velen van u de kerstboom waarschijnlijk nog niet in de kamer staat, geeft TODA vanaf 6 december alvast de mogelijkheid om hiervoor in te schrijven.

Op de eerste zaterdag in januari komt men langs en neemt men de boom mee, tegen een kleine vergoeding. Online aanmelden hiervoor kan via www.toda.nl


Tenslotte: via de site is de de kerst-cd 'Sing Noel' nog steeds te bestellen.

Meer berichten