start 1,5 km RBL 2019
start 1,5 km RBL 2019 (Foto: eigen)
Sport

Inschrijving Reginox bedrijvenloop opent op 1 januari

Rijssen - De inschrijving voor de Reginox bedrijvenloop, onderdeel van de Assist Verzuim Rijsserbergloop, start 1 januari.

Bij de vorige editie waren de startbewijzen voor de honderdtwintig teams in een mum van tijd uitverkocht. En ook dit jaar verwacht de organisatie weer een stormloop. Wil je verzekerd zijn van een gezellige sportieve avond met je collega’s, schrijf dan direct op 1 januari je team in!

Tip: hang tijdens de kerstborrel alvast een inschrijfformulier op, om een goede inventarisatie te kunnen maken van het aantal deelnemers voor de Reginox bedrijvenloop en de hardloopclinics vooraf.

Naast de bedrijvenloop kun je ook individueel meedoen. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend en ook dit loopt storm.

Op vrijdag 12 juni vindt de 32e editie van de Assistverzuim-Rijsserbergloop plaats. Een schitterend parcours met voor iedereen een passende uitdaging. Deelnemers kunnen kiezen uit vijf verschillende afstanden. Van de 400 meter bambinoloop tot de 10 km run.

Om de deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Er vindt geen na-inschrijving plaats op de 5 en 10 km. Onder alle inschrijvers wordt een sportvoedingspakket verloot!

Ook krijgen alle deelnemers van de 5 en 10 km gratis een uniek en functioneel loopsinglet, in zowel dames- als herenmodel.

De deelnemers lopen over het schitterde parcours op en rondom de Rijsserberg. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan met bovenop de Rijsserberg een keerpunt. Ook is er op verschillende plaatsen langs het parcours live-muziek!

Kijk voor meer informatie op onze www.rijsserbergloop.nl

Meer berichten