Foto:
Sport

Focus bij Mintonette dames 3

Holten - Met nog twee wedstrijden te gaan dit jaar zit alweer de helft van de competitie erop voor volleybal dames 3. Op vrijdag 6 december kwam Focus uit Hoog Keppel op bezoek in onze sporthal. Wedstrijd nummer 8 en deze tegenstander, overigens een gezellig team, staan op een mooie vierde plek.

Dames 3 begon meteen erg goed aan de wedstrijd. De service liep deze gehele avond erg goed, in totaal misschien maar drie servicefouten wat erg laag is. Ook werden de ballen erg goed bij de spelverdelers gebracht, waar ook de laatste tijd hard op is getraind, zodat er met veel variatie gespeeld kon worden. Het tempo in het spel lag hoog en gedreven pakten de dames van Mintonette de eerste set met 25-14.

De tweede set verliep zelfs nog beter. Er werd uitstekend gespeeld en vanaf alle posities werd aangevallen. Met een paar mooie blokacties en goed volleybal, konden de trouwe toeschouwers op de tribune zien, dat ook de tweede set voor Holten was, setstand 25-10.

In de derde set liet Focus zien dat ze niet voor niks op de vierde plek staan. Dit ervaren team begon steeds beter te spelen en pakten zo de voorsprong in deze set. Met lange rally's ging het spel erg heen en weer. Halverwege de set was er een erg lange rally die Holten uiteindelijk (15-13) won en daarmee haar grip op de set terugkreeg. De gedreven Holtense dames pakten goed door in deze spannende set en wonnen deze set met 25-19.

In de vierde en laatste set speelde dames 3 misschien wel één van haar beste sets in deze competitie tot nu. De variatie in het spel, de servicedruk maar vooral het zelf alle punten scoren, maakte deze set erg leuk om naar te kijken. Setstand 25-9. Op naar de volgende wedstrijd op vrijdag 13 december om 19.30 uur in sporthal 't Mossink.

Meer berichten