Vier keer goud voor Van Otten

Rijssen/ Enter - Patissier en Broodspecialist Van Otten is met haar specialiteiten vier keer bekroond met goud. Niet alleen bakte Van Otten wederom de lekkerste Weihnachsstol, maar nu ook de lekkerste Twentse Kozak en het bekende Louvretaartje. Ook de de nieuwe Pure Amazing bonbons kregen de hoogst haalbare score. Deze week ontvingen zij het certificaat 'bekroond met Goud' van de vakjury.

De vakjury van het Nederlands Bakkerij Centrum beoordeelt de producten niet alleen op uiterlijk, maar minstens zo belangrijk, op smaak, aroma, vulling en vakmanschap. Op al deze punten moet er hoog gescoord worden om het certificaat 'Goud' te behalen.

In de afgelopen jaren wisten de bakkers van Van Otten al vaker de hoogste score in de wacht te slepen. Toch was het dit jaar ook weer spannend. Deze keer viel de beurt aan de specialiteiten van Van Otten.

De vakjury was onder de indruk van de hoge kwaliteit van de specialiteiten, waarbij meerdere onderdelen met een 10 zijn beoordeeld.

Het vakmanschap van onze bakkers wordt hiermee beloond en voor de klanten is het een kwaliteitsgarantie. De komende weken kunt u zelf gaan proeven; Patissier & Broodspecialist Van Otten vindt u in Enter, Almelo, Rijssen en Wierden.

Meer berichten