Foto: Hans Drijer

BijbelBierBbq zoekt amateurbrouwers

Rijssen/ Elsen - Het vijfde BijbelBierBbq-evenement wordt zaterdag 20 juni gehouden. Dit laagdrempelige evenement voor mannen vindt plaats in Elsen. De voorbereidingen zijn in volle gang. De organisatie geeft de drie elementen Bijbel, Bier en Bbq op creatieve manier vorm. Spreekt het concept je aan, dan staat de BBB garant voor een hele mooie dag.

Amateurbrouwers gezocht

Voor het lustrum zoekt de organisatie amateurbrouwers die hun bier aan een groter publiek willen laten proeven. Brouw jij zelf bier en wil je dit tijdens BijbelBierBbq presenteren? Mail de organisatie dan bijbelbierbbq@gmail.com en je hoort hoe je mee kunt doen. De organisatie kiest drie brouwsels uit die gepresenteerd mogen worden. Voorwaarde is wel dat je op 20 juni volgend jaar een kratje bier uit kunt schenken aan de deelnemers. De organisatie zorgt voor een passende prijs voor het winnende biertje.

Christian Motorcyclists Association

Achter de schermen werkt het bestuur van BijbelBierBbq uiteraard hard aan de invulling van deze dag die van 16.00 tot 22.00 uur de deelnemers bezig gaat houden. Er staan diverse plannen in de steigers en de eerste afspraken liggen vast. Zo komen er enkele bikers van de Christian Motorcyclists Association. Deze christelijke motor'bende' trekt op met alle bekende en beruchte motorbendes en valt op doordat de mannen op geheel eigen wijze hun geloof uitdragen. De motorrijders zullen een getuigenis geven en zullen de mannen met meer interesse in een workshop presenteren hoe zij tewerk gaan.

De andere ideeën die de organisatie inmiddels bedacht, onder het genot van een bockbiertje, worden uitgewerkt tot een veelbelovende dag met verassende elementen. De toegangsprijs is opnieuw 27,50 inclusief bbq, enkele consumptiemunten en de activiteiten. Ook zijn er weer Sociale Tickets te koop die de organisatie kan weggeven aan financieel minder draagkrachtige mannen. Op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen kijk dan op www.bijbelbierbbq.nl of de Facebookpagina van BijbelBierBbq.

Meer berichten