Eigenaressen Marleen Zwijnenberg en Linda Wolterink van Lotz & Linde met de cadeautjes. Foto: Van Gaalen Media.
Eigenaressen Marleen Zwijnenberg en Linda Wolterink van Lotz & Linde met de cadeautjes. Foto: Van Gaalen Media. (Foto: Jolien van Gaalen / Van Gaalen Media)

Lotz & Linde doneert cadeaus aan Voedselbank

Voor het derde jaar op rij spelen Linda Wolterink en Marleen Zwijnenberg van Lotz & Linde voor hulpsinterklaas. Zij doneren cadeaus voor kinderen uit gezinnen die bij de Voedselbank Rijssen-Holten komen. "We vinden het leuk om zo een bijdrage te leveren aan het Sinterklaasfeest op 6 december", vertelt Linda.

door Jolien van Gaalen

HOLTEN / RIJSSEN – "In 2017 zijn we begonnen met het verkopen van speelgoed bij Lotz of Toys, dat was zo'n beetje in oktober. Rondom die tijd was er een open dag bij de Voedselbank, waar ik naartoe ben geweest. Zo kreeg ik het idee om voor te stellen om Sinterklaascadeautjes uit te delen. Ik heb gevraagd of er al een bedrijf was die dat deed, maar dat was niet het geval. De Voedselbank Rijssen-Holten heeft altijd een Sinterklaasfeest gehad, maar dan zonder presentjes." Om geld op te halen houdt Lotz & Linde een flessenactie. "Mensen kunnen lege flessen inleveren, dit kan het hele jaar door. Bedrijven kunnen ons ook sponsoren voor deze actie." Inmiddels zijn de cadeautjes voor de in totaal 107 kinderen tot 12 jaar al gekocht. "Voor kinderen is het superleuk dat ze bij het feest cadeautjes van Sint krijgen."

Meer berichten