Kersttruck Coca Cola naar ijsbaan

RIJSSEN – Rijssen op 't IJs wordt geopend door burgemeester Hofland en een Olympisch schaatskampioen. De Coca-cola Kersttruck komt naar Rijssen. De ijsmeesters zorgen voor optimaal schaatsplezier.

Opening
Op vrijdagmiddag 13 december wordt om 16.00 uur de ijsbaan officieel geopend door burgemeester Hofland. Hij doet dit samen met een Olympisch schaatskampioen, waarvan we de naam nog niet mogen verklappen.


Coca-Cola Kerst truck
Tijdens Rijssen op 't IJs is er van alles te doen. We verklappen alvast dat op maandag 16 december de echte Coca-Cola Kerst truck naar Rijssen komt.

Van 10.00 tot en met 18.00 uur zijn de Kerstman en zijn hulpjes aanwezig op het HogeWal plein. Er worden veel leuke dingen uitgedeeld, dus zorg dat je het niet mist!

Horecapaviljoen
In het horeca paviljoen, direct aan de ijsbaan, verzorgen Brasserie de Passage en de Markies de inwendige mens.

IJsmeesters
Gedurende de hele periode van Rijssen op 't IJs zorgen 5 ijsmeesters voor een perfecte ijsvloer. Voorafgaande worden de ijsmeester getraind om de tijdelijke ijsbaan zo goed mogelijk te onderhouden. Ondanks het echte ijs is de tijdelijke ijsbaan zuinig in energieverbruik. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, compenseert leverancier Ice-World 100% van haar CO2-uitstoot met de aanplant van mangrovebossen in Myanmar.

Kijk voor meer informatie op: www.winkeleninrijssen.nl/ijsbaan
Voor verdere informatie kunt u mailen naar: info@habi-rijssen.nl.

Meer berichten