Foto:

Ontdek je toekomst

Rijssen/ Enter - Twijfel over de juiste studiekeuze? En past het beroep dat je voor ogen hebt, wel echt bij je? Is advocaat zijn wel zo spannend? En gaat het niet vervelen de hele dag achter een bureau? Dit najaar slaan Twentse Rabobanken de handen ineen en pakken ze samen het project 'Ontdek je Toekomst' op. Met dit project wordt de verbinding gelegd tussen scholieren, studenten en het bedrijfsleven door middel van een 'beroepsdate'.

In de praktijk blijkt dat het moeilijk is om een studiekeuze te maken. Het is vaak niet duidelijk wat je na een opleiding kunt verwachten. Dit levert veel vragen op, waar alleen iemand uit het werkveld écht antwoord op kan geven. Door in gesprek te gaan met een professional uit het gewenste vakgebied kunnen veel vragen beantwoord worden. Het maken van belangrijke studie- of beroepskeuzes wordt hierdoor gemakkelijker.

Waarom steunt Rabobank dit project?
De lange termijn relatie met jongeren is een belangrijk speerpunt van Rabobank. Verkeerde studiekeuzes en vervroegd stoppen kunnen leiden tot hoge studieschulden. Rabobank deelt graag haar kennis en zet haar zakelijke netwerk graag in om dit soort problemen te voorkomen. Financiële zelfredzaamheid is namelijk erg belangrijk.

Meld je aan en ontdek je toekomst!
Jongeren kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een beroepsdate. Rabobank zoekt vervolgens een professional die bij de aanvraag past. Aanmelden kan via: rabo.nl/nwt/ontdekjetoekomst.

Meer berichten