Foto: Gert Perdon

Pietenfestijn in winkelcentrum Rijssen

RIJSSEN – Er komen zaterdagmiddag 30 november veel Pieten naar Rijssen. Kinderen kunnen gratis mee met de Pietentrein en er worden optredens verzorgd door maar liefst 8 dansgroepen.

Pietentrein
Op zaterdagmiddag 30 november kan men gratis mee met de Pietentrein om een ritje te maken door het centrum. Men zal zien dat er deze dag veel Pieten aanwezig zijn. Ze gaan Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden.Men vindt de stationnetjes op het Hoge Walplein en 't Schild.

Optredens
's Middags worden er optredens verzorgd door 8 dansgroepen. De jonge talenten komen van gymnastiekvereniging DOS uit Rijssen, Dansstudio Dynamiek uit Enter en Joni Connect uit Nijverdal. De optredens vinden plaats op de volgende locaties: HogeWal plein, Haarstraat (Hema), Grotestraat (Spekhorst) en Elsenerstraat (Intertoys).

Huis van Sinterklaas
Sinterklaas heeft dit jaar een nieuw huis gekregen in centrum Rijssen. Tijdens zijn verblijf logeert hij op Haarstraat 14. Dit is het oude pand van de ABN-AMRO bank. Er zit een grote brievenbus voor je wensenlijstje, kleurplaten, tekeningen en alles wat je voor Sinterklaas hebt geknutseld.

Extra koopavond
Voor de Sinterklaasaankopen is er op vrijdag 29 november een extra koopavond in het centrum van Rijssen. De winkels zijn op deze vrijdag open tot 21.00 uur.

Hieronder een overzichtje van de openingstijden en evenementen:

• Donderdag 28 november Reguliere koopavond. Winkels open tot 21.00 uur.
• Vrijdag 29 november Extra koopavond. Winkels open tot 21.00 uur.
• Zaterdag 30 november Veel Pieten en optredens in centrum Rijssen. Winkels open tot 17.00 uur.
• Donderdag 5 december Pakjesavond. Winkelsluiting om 17.00 uur. Reguliere koopavond vervalt.

Meer berichten