Prins Shadow de Ridder en Adjudant Hazelnoot zullen het Carnavalsseizoen 2019/2020 met volle inzet gaan vieren: Gas op de lolly!
Prins Shadow de Ridder en Adjudant Hazelnoot zullen het Carnavalsseizoen 2019/2020 met volle inzet gaan vieren: Gas op de lolly! (Foto: )

Nick is 52e Prins der Fienpreuvers

Prins Shadow de Ridder, alias Nick Jongbloed, is de 52e Prins der Fienpreuvers. Samen met zijn Adjudant Hazelnoot, John Poppe, kwamen zij om 22.22 uur tevoorschijn in de feestzaal van Café Het Bonte Paard in Dijkerhoek.

door Sjors van Gerresheim

Dijkerhoek/Holten - Nick Jongbloed is 36 jaar en woont samen met Nanda Schutrups.

Zij hebben drie kinderen, dochters Mila en Linn en zoon Jip en wonen in het prachtige buitengebied van de Beuseberg.

Eigen bedrijf

Zijn werkzaamheden bestaan uit een eigen bedrijf samen met zijn compagnon in de Grond-, weg- en waterbouw genaamd 'Jongbloed & Vos Projectondersteuning GWW B.V.

"Op onze voormalige boerderij zijn wij druk in de weer met de kinderen, twee rottweilers, twee Schotse Hooglanders en twee katten. In het weekend, en trouwens ook vaak doordeweeks steken we onze BBQ graag aan en genieten we volop van het buitenleven", vertelt de nieuwe Prins.

Magische handen

Adjudant Hazelnoot, John Poppe, is 53 jaar en gelukkig getrouwd met Gerrie. Samen met hun dochters Anne en Jette wonen ze aan de Looikolkdwarsstraat in Holten.

In zijn dagelijks leven is John monteur van grote bussen waar hij alles repareert met zijn magische handen. Tevens is John trouwe versierder van de Carnavalswagen en houdt hij zich bezig met de dagelijkse leiding van C.V. de hazelnootridders, vandaar zijn adjudantennaam.

Band NIX

Prins Shadow de Ridder is de naam die de Prins heeft gekregen tijdens de vele optredens door het gehele land met de band NIX rock&Roll, in de schaduw van de nacht gebeuren er de mooiste dingen.

Zijn titels zijn:

Hertog van de Beuseberg en huisbaas van de Versierders

Beschermheer van de Preuter tot aan de Haar

Rock&Roller van NIX

Ambassadeur van de Hazelnootridders

Heerser van 'Het Zwarte Goud' tot aan de Moersleutel
Alaaf!!!

Prins Shadow de Ridder en Adjudant Hazelnoot zullen het Carnavalsseizoen 2019/2020 met volle inzet gaan vieren onder het motto:

GAS OP DIE LOLLY!

ALAAF

Opening carnavalsseizoen

Zaterdagavond werd het carnavalsseizoen in Keunedarp traditiegetrouw geopend bij Partycentrum Het Bonte Paard in Dijkerhoek.

Het '11e van de 11e' bal werd om 20.30 uur afgetrapt door niemand minder dan President Michel Nijenhuis. Na een kort openingswoord betraden de aftredende Prins en Adjudant, Prins Hens van Kalverderk & Adjudant Zum Wolthaus, voor de allerlaatste keer het toneel. De grote vraag was natuurlijk: wie wordt de 52e Prins & Adjudant van Keunedarp?

Meer berichten