Foto: Ondernemingsvereniging HABI

Extra koopzaterdag in centrum Rijssen

RIJSSEN – Voor de Sinterklaasaankopen is er op zaterdag 23 november een extra koopzaterdag in het centrum van Rijssen. De winkels zijn op deze zaterdag open tot 21.00 uur en je zult zien dat heel veel Pieten deze dag gebruiken om alles te regelen voor een mooi Sinterklaasfeest.

Er komen 's middags en 's avonds heel veel Pieten naar koopcentrum Rijssen. Ze zullen Sinterklaas helpen met alles wat er nog voor Pakjesavond gedaan moet worden.

Prijsuitreiking kleurwedstrijd
Heb je al meegedaan met de kleurwedstrijd? Zo niet, dan kan dat nog tot 21 november a.s. Je kunt de kleurplaat downloaden op www.sintinrijssen.nl. Tijdens deze
koopzaterdag rijkt Sinterklaas zelf de prijzen uit aan de prijswinnaars. Dit doet Sinterklaas om 12.30 uur bij restaurant 't Brodshoes aan de Bouwstraat.

Meet & Greet Sint en Piet
Wil jij met Sinterklaas op de foto, een handje geven of samen met Piet een liedje zingen? Kom dan tussen 14.00 en 16.30 uur naar het Huis van Sinterklaas (Haarstraat 14, pand oude ABN-AMRO bank)


Sporten met Pieten
Ook de Sport Pieten komen elk jaar weer mee naar Nederland. Deze Pieten kunnen voetballen, Pietengym, Pietendans, Pietenbasketbal en hockey spelen. Kom tussen 14.00 en 16.30 uur naar het Hoge Walplein en ga de uitdaging aan!


Pietentrein
De Pieten Machinist rijdt de hele middag rond met de Pieten Trein. Je kunt opstappen op het stationnetje bij Pearle en ING aan het begin van de Haarstraat. De Pietentrein rijdt van 14.00 tot 16.30 uur.


DJ Piet en Karaoke Piet
Kom gezellig Sintliedjes zingen. Je vindt de DJ Piet en Karaoke Piet in de buurt van het treinstationnetje, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Spelletjes in het station
Tussen 14.00 en 16.30 uur en van 18.30 tot 21.00 uur kun je spelletjes spelen met de Pieten in het treinstationnetje. Je vindt het stationnetje aan het begin van de Haarstraat tussen Pearle en de ING-bank.


Voorleespiet
In het huis van Sinterklaas wordt er 's middags voorgelezen door de Voorleespiet. Af en toe zal ook Sinterkaas even aanwezig zijn.


Taai Taai vangen
's Avonds kun je voor ING Oud Hollands Taai Taai vangen. Heb je een taaitaaipop gevangen? Dan krijg je er één cadeau!


Loat Goan
Dweilorkest 'Loat Goan' uit Nijeveen is 's middags en 's avonds te vinden in het centrum en speelt mooie sinterklaasliedjes. Zing je mee?


Vondelspeculaas
's Middags vindt je in de Haarstraat een kraam met Vondelspeculaas. Deze zachte speculaas naar orgineel recept van bakker 'Frans Ruhof' uit de koekstad Deventer met een twist van Jonnie Boer. Dit ambachtelijk speculaas is ontwikkeld in samenwerking met 3-sterren restaurant De Librije.


In veel winkels ligt wat lekkers of worden er lekkernijen weggegeven….. en wie weet: ontmoet jij Sinterklaas wel! Ben je ook zo nieuwsgierig? Kom dan zaterdag naar het centrum van Rijssen!

Meer berichten