Mozaiëken tijdens de Cultuur Carrousel
Mozaiëken tijdens de Cultuur Carrousel (Foto: Kristina Odenhamn)

Cultuur Carrousel – gezellig en leerzaam

Rijssen/ Holten - De eerste Cultuur Carrousel in Rijssen-Holten vond zaterdagmiddag 9 november plaats.

De deelnemers konden kiezen uit vier heel verschillende workshops: Anja Seppenwoolde ging handletteren, dat is tekenen met letters, Anita van der Palen-Hahyary van APHart photography ging aan de slag met fotograferen, Emmy Poortman ging mozaïeken en Albert Last van de Heemkundegroep Rijssens Museum liet zien hoe je je familiestamboom kunt onderzoeken.

Het was een gezellige middag. Een van de deelnemers vertelt: “het was erg leuk. Er waren niet zo veel mensen, maar daardoor hadden de workshopleiders extra veel tijd voor iedereen. Het was verrassend en leerzaam. De volgende keer vraag ik ook zeker mijn buurvrouwen mee.”

Workshopleidster Emmy Poortman vertelt dat ze sowieso een vervolg gaat geven op haar workshop Mozaïeken. “En waarschijnlijk gaan we met dat groepje door om wekelijks bij elkaar te komen om creatief bezig te zijn bij BuurtKracht de Oude Plus”.

Cultuurcoach Kristina Odenhamn van Viavie Welzijn is blij met alle positieve reacties. “Ook ik kijk met veel plezier terug op deze middag. Mensen hebben kennis kunnen maken met hun creatieve talent en hebben ook nog leuke andere mensen ontmoet. Wat mij betreft komt hier zeker een vervolg op”.

Meer berichten