Wie worden de opvolgers van Prins Carnaval Hens Jansenadjudant Martijn ten Woldhuis?
Wie worden de opvolgers van Prins Carnaval Hens Jansenadjudant Martijn ten Woldhuis?

Wie wordt de 52e Prins der Fienpreuvers?

Keunedarp - Zaterdagavond 16 november zal traditiegetrouw het carnavalsseizoen in Keunedarp weer geopend worden bij Partycentrum Het Bonte Paard in Dijkerhoek.

Het ’11e van de 11e‘ bal wordt om 20:30 uur afgetrapt door niemand minder dan President Michel Nijenhuis. Na een kort openingswoord zullen de aftredende Prins en Adjudant, Prins Hens van Kalverderk & Adjudant Zum Wolthaus, voor de allerlaatste keer het toneel betreden. Dit onder bezielende leiding van de Veldwachter & De Stokkencommissie, en de muzikale klanken van De Braandheultjes. De grote vraag van deze avond is natuurlijk; Wie wordt de 52e Prins & Adjudant van Keunedarp? Maar daarnaast ook; Treden er nieuwe Boys toe bij de Raad van Elf? En zo ja, Wie?

Rond de klok van 21:30 uur is het dan toch echt de hoogste tijd voor Prins Hens van Kalvererk & Adjudant Zum Wolthaus om hun regeerjaar af te ronden. Zij zullen dit ongetwijfeld in alle klasse en stijl doen, daar is dit duo wel uitermate geschikt voor. Tot 22:00 uur kan het publiek dan nog het ‘prinsraden’ formulier inleveren om een gokje te wagen naar de nieuwe Prins & Adjudant. Om 22:11 uur zal de spanning dan toch echt de pan uit rijzen, met de opkomstact voor de nieuwe Prins & Adjudant binnen luttele minuten zal héééél Keunedarp & omstreken weten wie de 52e Prins der Fienpreuvers is.

De bussen rijden vanuit Holten om 19.30 uur en 20.00 uur vanaf Hofbar Boerbiet (Café Janssen). Terug rijden de bussen om 01.00 en 02.00 uur.

Meer berichten