Burgemeester opent nieuwe Albert Heijn Rijssen

Rijssen – Albert Heijn in Rijssen is verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Stationsdwarsweg 19, naast het treinstation. De winkel werd donderdag 7 november officieel geopend door burgemeester Hofland en wethouder Tijhof. De supermarkt heeft het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's.

Supermarktmanager Leon Massop en zijn medewerkers zijn trots op hun nieuwe Albert Heijn. "De winkel is veel groter en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Ook hebben we het assortiment flink uitgebreid. Onze klanten zijn nu al onder de indruk. Zij vinden de supermarkt prachtig geworden en zijn blij dat het hier net zo gezellig is als op de oude locatie."

Dry misting

Direct na binnenkomst van de winkel worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Er is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit, ook dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Er is een citruspers waar klanten vers sinaasappelsap kunnen tappen. Ook kun je snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.

Groot aanbod

Uit de ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook taarten, gebakjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen. Het assortiment is gevarieerd: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals de bakbloedworst en bakleverworst van Wiggers vleeswaren.

Zelfscan

Bij Albert Heijn in Rijssen kunnen klanten tijdens het winkelen met de handscanner of de mobiele telefoon de producten zelf scannen. Of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Leon Massop: "Natuurlijk blijft het mogelijk om bij de caissière af te rekenen." Er zijn nog meer technische snufjes. Er hangen overal grote schermen die inspiratie bieden met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Er zijn elektronische schapkaartjes waarmee sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. "Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan", aldus Leon Massop.

Albert Heijn aan de Stationsdwarsweg 19 in Rijssen is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur.

Meer berichten