Marleen Stam, verkoper Markthal, biedt lekkere hapjes aan om te proeven. (Foto: Andries van der Ree)
Marleen Stam, verkoper Markthal, biedt lekkere hapjes aan om te proeven. (Foto: Andries van der Ree) (Foto: Andries van der Ree - Reeclame.nl)

Feestelijke opening nieuwe Albert Heijn

Burgemeester Arco Hofland opent, samen met supermarktmanager Leon Massop, donderdag 7 november om 11.00 uur de nieuwe Albert Heijn aan de Stationsdwarsweg 19 in Rijssen.

RIJSSEN – "Er is en wordt hard gewerkt om de supermarkt te verhuizen en de nieuwe supermarkt in te richten. Maar donderdag zijn we klaar", vertelt Leon Massop. Al bijna vijf jaar is hij supermarktmanager van de lokale Albert Heijn. Hij is trots op de nieuwe zaak: "Alle afdelingen zijn volgens het nieuwste Albert Heijn concept ingericht, en daarin zijn wij de eerste Albert Heijn in deze regio. De versafdeling is uitgebreid en klanten kunnen nu hun boodschappen ook scannen en zelfs zelf afrekenen."

Veel groter

Het winkelgedeelte is uitgebreid van 1000 naar 1800 vierkante meter. De verhuizing naar een grotere zaak was hard nodig, vertelt Massop. "We hadden meer winkelruimte nodig en ook meer parkeerruimte. En in deze nieuwe zaak kunnen eveneens allerlei vernieuwingen doorgevoerd worden. De zelfscan bijvoorbeeld is het neusje van de zalm. Scannen kan op twee manieren: tijdens het winkelen met de handscanner waarbij je de boodschappen meteen al in kunt pakken, en bij de Scan&Go-kassa. Hier kan de klant zelf de boodschappen afrekenen door de instructies op de betaalautomaat te volgen."

Prijsfavoriet
Naast de A-merken en het eigen merk kent AH ook de Prijsfavoriet: ruim 1000 producten van een goede kwaliteit voor een lage prijs, te herkennen aan het logo met het blauwe duimpje.

Streeckgenoten

Veel aandacht wordt besteed aan streekproducten. "In onze winkel bieden we de beste producten uit Overijssel en omstreken onder de noemer 'Streeckgenoten'. Lokale specialiteiten, bereid door topslagers, kaasmakers en bakkers uit de regio", aldus Massop.

Verspakketten

Een grote plek is ingeruimd voor de afdeling vers. Naast een scala aan groente en fruit biedt AH een uitgebreid pakket verspakketten en verse maaltijden, allemaal uit de keuken van AH. In de bakkerij wordt de hele dag vers brood gebakken.

Markthal

Nieuw is de Markthal. Hier vindt de klant alles voor het ontbijt, de lunch en de borrel. Met een groot aanbod aan vleeswaren, kaas, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere (borrel)hapjes.

Een technisch snufje zijn de electronische prijskaarten aan het schap. Daarop zijn de reguliere- en Bonusprijzen altijd up to date en tonen de labels ook automatisch informatie over levering of beschikbaarheid.

De Albert Heijn-app kan de klant gratis downloaden op de mobiele telefoon: altijd de Bonuskaart bij de hand, zicht op de aanbiedingen, een eigen boodschappenlijst en alle Allerhande recepten om door te bladeren. Via de app bestelde boodschappen kunnen door AH thuisbezorgd worden.

Massop: "De totale uitstraling van ons pand past heel erg goed in de omgeving. Het is een supermoderne winkel geworden met veel ruimte om te kunnen parkeren. Ik hoop dat we al onze oude klanten én veel nieuwe klanten mogen verwelkomen."

Meer berichten