Sandra Dannenberg (links) en Andra van Meggelen-Kippers: webshop in eigentijdse en unieke kaarten. (Foto: Petra Kroeze-ditbenikfotografie)
Sandra Dannenberg (links) en Andra van Meggelen-Kippers: webshop in eigentijdse en unieke kaarten. (Foto: Petra Kroeze-ditbenikfotografie) (Foto: Petra Kroeze)

Andra en Sandra lanceren STIP

STIP ontstond op een gezellige avond op de bank met een simpel idee en is intussen uitgerold tot een ware webshop boordevol mooie kaarten. Andra van Meggelen-Kippers en Sandra Dannenberg zijn al jaren bevriend en staan nu samen aan de basis van een webshop in eigentijdse en unieke kaarten.

RIJSSEN - "De kaarten van Stip zijn erg persoonlijk. Wanneer je door de webshop scrolt komen er vanzelf namen in je hoofd van geliefden, vrienden en familie die je graag met zo'n mooie tekst wilt verrassen", vertelt Sandra. "Natuurlijk snappen wij maar al te goed dat tijd tegenwoordig kostbaar is en een kaartje kopen, schrijven, en op de post doen kost tijd. Een appje of berichtje via sociale media is veel makkelijker en sneller. Maar een handgeschreven, persoonlijk kaartje zegt zoveel meer. Daar spreekt uit dat je moeite hebt gedaan en écht aan de ander denkt. Dat zegt meer dan duizend woorden. Kippenvel!"

De webshop is gericht op gemak gecombineerd met de persoonlijke noot. Je kiest de verschillende kaarten uit die je graag wilt hebben, STIP verzamelt deze voor je en bezorgt ze snel bij je thuis. Jij schrijft zelf de kaarten en stuurt ze op. "De collectie van STIP wordt steeds vernieuwd en je kunt de kaarten per stuk kopen. Zo heb je steeds de kaart in huis die met jouw wens matcht", aldus Andra.

Zakelijk partner worden van Stip is ook mogelijk. Voor bijvoorbeeld het sturen van persoonlijk geschreven kaarten aan medewerkers, (zaken)relaties en dergelijke. Andra: "Aan de hand van een door het bedrijf opgestelde lijst, schrijft én bezorgt STIP de kaarten die zijn uitgezocht. Er kan zelfs een voor het bedrijf unieke kaart worden ontworpen."

Deze creatieve dames hebben elk hun eigen specialiteit binnen STIP. Sandra is grafisch vormgever en ontwerpt alle kaarten zelf. Logistiek is Andra's sterke kant en zij gaat de bestellingen uitwerken en verzenden. Ophalen kan ook.

De dames houden open huis zodat mensen de kaarten kunnen zien en kopen. Het eerste open huis en teven de lancering van STIP is op zaterdag 23 november van 10.00 uur tot 15.00 uur aan de Baankamp 34 te Rijssen. Van harte welkom!
Kopje koffie erbij en uitzoeken maar. We willen niet alles digitaal doen. We willen ook graag dat iedereen weet wie er achter STIP zit. '

Het is voor beide dames een extra baan naast het gewone werk. Andra heeft haar eigen praktijk aan huis als schoonheidsspecialiste en pedicure. Sandra werkt bij het Parkgebouw in de horeca en heeft haar eigen bedrijf in grafische vormgeving. STIP is voor de dames een belangrijke stap. "We willen laten zien hoe onze digitale wereld ook gebruikt kan worden voor een stukje persoonlijke aandacht. Tijd blijven nemen voor elkaar is belangrijk. Wij willen daar graag een schakel in zijn."

www.zeghetmetstip.nl

Meer berichten