Nieuwe eigenaar Buena Vista in Rijssen

Rijssen - Buena Vista in Rijssen krijgt een nieuwe eigenaar. Daarmee is de horecagelegenheid per 1 november geen eigendom meer van Hasni Citgez. De vertrouwde gezichten van de huidige medewerkers blijven echter. Deze worden overgenomen door de nieuwe eigenaren.

De nieuwe eigenaren informeerden een aantal maanden geleden naar de mogelijkheid om het bedrijf te kopen. Voordat deze vraag kwam, hadden we er in de afgelopen jaren al een aantal keren over nagedacht hoe de toekomst van Buena Vista er uit zou komen te zien. De combinatie van restaurant, catering, uitgaan en allerlei feesten vereist veel aandacht en energie. Hasni heeft dat samen met zijn personeel met ongelofelijk veel plezier gedaan, maar beseft ook heel goed dat hij deze onregelmatigheid en hectiek niet tot in lengte van dagen kan volhouden.

Karakter blijft behouden

Tussen de oude en de nieuwe eigenaren was er direct een goede klik. "Buena is een prachtig bedrijf en we vonden het belangrijk dat het karakter daarvan behouden zou blijven." Dat was ook een belangrijke voorwaarde om met de nieuwe eigenaren in zee te gaan.

We gaan door met het succesvolle concept van Buena Vista in Rijssen. Alle reserveringen en boekingen in de agenda worden volledig door hen overgenomen met de van Buena Vista bekende service en kwaliteit.

Hasni neemt weliswaar afscheid van Buena Vista in Rijssen, hij blijft ondernemen in zijn andere bedrijven. Hij bedankt alle gasten voor het vertrouwen dat ze in hem hebben gehad en hij hoopt hen zeker nog eens tegen te komen in een van zijn andere ondernemingen in Wierden, Enter en Hengelo.

 

Meer berichten