Foto:

Coöperatieavond Rabobank Rijssen-Enter

Rijssen - De Coöperatieavond van Rabobank Rijssen-Enter vond maandag 28 oktober plaats. Alle leden van de bank waren uitgenodigd om deze feestelijke avond bij te wonen bij CSG Reggesteyn.

De avond stond in het teken van Rabobank als coöperatieve bank en de uitreiking van het Projectenfonds. Bij Rabobank Rijssen-Enter staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Het Projectenfonds van de Rabobank keert daarom jaarlijks een gedeelte van de winst uit aan sociale, maatschappelijke en culturele projecten en initiatieven in haar werkgebied.

Tijdens de grote Projectenfondsronde van oktober werd maar liefst € 35.000,- verdeeld onder de acht genomineerde stichtingen en verenigingen: Stichting Harmbergeres, Inlooppunt De Open Deur, Reformatorische Schoolvereniging Rijssen, Stichting Vrienden van Eltheto en De Schutse, Stichting Klassiek voor Iedereen, CBS De Roerganger, I.V.N. Rijssen-Enter en ASE (Aangepast Sporten Enter).

Na een openingswoord van Directievoorzitter Hans Brinks pitchten de acht genomineerden allen hun project. Met behulp van fraaie video's en prachtige presentaties werden de doelen toegelicht om de stemmen van de aanwezige leden van de bank voor zich te winnen. Stemmen werden uitgebracht door middel van stemkastjes.

De grote winnaars van de avond waren de medewerkers van Brekeldschool de Brug vanuit de Reformatorische Schoolvereniging Rijssen. Zij kregen de meeste stemmen van de aanwezige leden en gingen met het hoogte bedrag naar huis, maar liefst € 10.000,-. Ook Inlooppunt De Open Deur Rijssen, A.S.E., Stichting Vrienden van Eltheto en CBS De Roerganger ontvingen genoeg stemmen om met het door hen aangevraagde bedrag naar huis te gaan.

Niemand ging met lege handen naar huis; Stichting Hambergeres en Klassiek voor Iedereen behaalden het kleinste aantal stemmen, maar ontvingen elk een troostprijs van € 1.000,- De tijd en energie die zij in hun presentaties hadden gestopt werden op deze wijze toch bijzonder gewaardeerd.

Na afloop werden de mooie uitslagen gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Rabobank Rijssen-Enter bedankt iedereen voor de aanwezigheid, het enthousiasme en de positieve reacties.

Meer berichten