Workshops voor vrijwilligers

Rijssen/ Holten - De gemeente Rijssen-Holten kent zóveel verschillende vrijwilligers die zich elk jaar weer belangeloos inzetten voor een organisatie of voor een vereniging. De gemeente wil daarom alle vrijwilligers in haar gemeente graag waarderen voor hun inzet.

In opdracht van de gemeente houdt ViaVie Welzijn daarom verschillende workshops en lezingen in de week van 9 december waar men, als vrijwilliger, aan mee kan gaan doen. Deze workshops/ lezingen zijn bestemd voor vrijwilligers die in de gemeente Rijssen-Holten actief zijn.

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet en worden er in de week van 9 december verschillende workshops en lezingen georganiseerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kerstbloemschikken, servies illustreren, nature experience, een bierproeverij of een lezing over het koningshuis. Kortom een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Maatschappelijke organisaties en verenigingen in onze gemeente hebben de uitnodiging voor deze waardering inmiddels ontvangen en zullen hun vrijwilligers hierop attenderen. Heeft u deze informatie nog niet ontvangen dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar spv@viaviewelzijn.nl en dan ontvangt men de nieuwsbrief met de link naar het inschrijfformulier.

Of kijk op de website van ViaVie Welzijn om zich aan te melden: www.viaviewelzijn.nl en dan ServicePunt Vrijwilligers, Vrijwilligerswaardering. Vervolgens kan men zich vanaf maandag 4 november inschrijven.

Meer berichten