Bij Hofman Animal Care is op 9 november van alles te beleven tijdens het open huis. (Eigen foto)
Bij Hofman Animal Care is op 9 november van alles te beleven tijdens het open huis. (Eigen foto) (Foto: Hofman)

Hofman Animal Care in Enter is helemaal klaar voor de toekomst

Hofman Animal Care is begin dit jaar verhuisd van de Rijssensestraat in Wierden naar een gloednieuw bedrijfspand aan de Leemkoele 2 op bedrijventerrein De Elsmoat in Enter. "Deze nieuwe locatie sluit naadloos aan bij onze ambities en biedt voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling", aldus directeur Arjan Hofman.

ENTER - Het florerende familiebedrijf timmert al meer dan 32 jaar succesvol aan de weg en maakt een gestage groei door. Vanwege het hoogwaardige karakter en de centrale ligging van bedrijventerrein De Elsmoat, is gekozen voor dit nieuwe pand, dat volledig is ontworpen volgens de filosofie van het bedrijf: open en transparant. Relaties kennen Hofman Animal Care als een betrouwbare producent en groothandel van een breed assortiment aan dierbenodigdheden, waaronder voedingssupplementen, verzorgingsproducten en speeltjes van bekende A-merken. De meer dan 8.000 producten zijn veelal uit voorraad leverbaar en worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd. "Onze grote plus? Dagelijks zijn 25 vertegenwoordigers onderweg voor persoonlijk contact met onze klanten zodat we continue kunnen inspelen op de klantvraag. Via onze website zijn alle artikelen snel en makkelijk te bestellen en binnenkort lanceren wij een app voor nog meer bestelgemak. Daarnaast zijn veel van onze producten als private label leverbaar. Bij deze unieke formule nemen wij onze klanten al het werk, van ontwerp, tekst en opmaak tot en met productie volledig uit handen. Daarnaast zijn veel productlijnen door ons zelf ontwikkeld en daarmee onderscheidend in de markt", zegt Arjan Hofman. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een korte time to market staan hoog in het vaandel bij Hofman. Duurzaamheid neemt ook een steeds belangrijkere rol in. Niet alleen in het nieuwe pand zijn duurzame materialen toegepast, ook bij het gebruik van grondstoffen en verpakkingsmaterialen staat duurzaamheid centraal. Kortom, Hofman is als totaalleverancier klaar voor de toekomst.

Op zaterdag 9 november 10.00 tot 16.00 uur staan de deuren open voor publiek tijdens het open huis. Bezoekers worden verzocht indien mogelijk met de fiets te komen.

Meer berichten