Joost Spijkers vertelt met behulp van prachtige liederen zijn verhaal. (Foto: Jaap Reedijk)
Joost Spijkers vertelt met behulp van prachtige liederen zijn verhaal. (Foto: Jaap Reedijk) (Foto: Jaap Reedijk)

Spijkers nog een keer bij Parkgebouw

door Team Parkgebouw

Joost Spijkers komt nog eenmaal terug met Spijkers II, bekroond met de Poelifinario. Op vrijdag 11 oktober is hij te zien in Parkgebouw Rijssen.

RIJSSEN - Spijkers was de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst van 2018, stak met kop en schouders boven andere voorstellingen uit, aldus de jury van de bekende theaterprijs de Poelifinario. De voorstelling, die ook door de pers werd bejubeld, is een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek, een in een kleinkunstland zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. Prachtig meeslepend verteld. Kleinkunst in optima forma. Spijkers' muzikale solo-avontuur laat zien dat hij nog meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. De getalenteerde ambachtelijke theatermaker vertelt in de kleine theaterzaal van de Oude Dame met prachtige liederen zijn verhaal, samen met geweldige muzikanten in een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost.

Spijkers is nog slechts twee maanden in Nederland te zien, dus mis het niet! De voorstelling begint om 20.00 uur in de Van Dam zaal. De entree bedraagt 20,50 euro, dit is inclusief verenigingskosten.

Muzikale goudzoekers
Zaterdag 12 oktober staan de Dutch Eagles alweer voor de derde keer in het Parkgebouw. De Dutch Eagles hebben wel bewezen dat zij echte muzikale goudzoekers zijn. Tijdens deze try-out delen zij alle vondsten die ze tijdens hun goldrush deden.

De mannen combineren de hits van de Eagles met andere popjuweeltjes. Geniet diep weggedoken in het rode pluche van kleine liedjes en kom uit je stoel voor de stevige hits. Doe simpelweg de ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo's. Met hun onovertroffen weergave van alle die bekende songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken.

De Dutch Eagles zijn populair, dus er zijn nog maar enkele tickets, dus wees snel.

Tickets voor Spijkers II en Dutch Eagles zijn te boeken via de website of op aan de kassa op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Meer berichten