Kerk zamelt gedragen kleding in voor Derde Wereld

RIJSSEN – De Gereformeerde Gemeente Rijssen-West aan de Veeneslagen 107 houdt 4 en 5 oktober haar jaarlijkse inzamelingsactie van gebruikte kleding.

Het betreft een grote huis-aan-huisinzamelingsactie van nog bruikbare kleding en andere soorten van textiel. Met andere soorten textiel wordt bedoeld: huishoudtextiel, zoals gebruikte handdoeken, theedoeken, lakens, gordijnen, hoedjes, knuffels en T-shirts. Daarnaast wordt ook nog draagbaar schoeisel (graag aan elkaar geknoopt) ingezameld. Alle bijeengebrachte goederen die niet versleten zijn en schoeisel dat nog bruikbaar is, krijgt een nieuwe bestemming.Alle ingezamelde kleding wordt voor diverse doeleinden hergebruikt. In andere delen van de wereld is men er vaak blij mee. Daarom is het beslist niet de bedoeling versleten en niet meer te gebruiken spullen in te leveren.

Betreffende goederen kan men ook op vrijdag 4 oktober vanaf 17.00 uur buiten zetten in gesloten dozen of in dichtgebonden plastic zakken. Tussen 17.30 en 20.30 uur. wordt alles opgehaald.

Is het niet meegenomen, dan kan men het tot 21.00 uur brengen naar het kerkplein van de Gereformeerde Gemeente Rijssen-West aan de Veeneslagen 107. Het kan ook op zaterdagmorgen 5 oktober tot 10.00 uur nog afgeleverd worden op bovengenoemd adres.

Meer berichten