Wim Kreuger neemt afscheid van Elimschool

Na ruim 40 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt en 25 jaar directeur te zijn geweest van de Elimschool, neemt Wim Kreuger op 27 januari afscheid om met pensioen te gaan. Hij wordt opgevolgd door Sylvia Minkjan.

Op vrijdag 27 januari is er daarom vanaf 15.00 uur een receptie in de gymzaal van de Elimschool aan de Molenstraat 3 in Rijssen. Een ieder is van harte welkom om Wim Kreuger dan de hand te schudden.


Feest op school
Ook met de leerlingen van de Elimschool wordt het afscheid gevierd. Wim Kreuger zal vrijdagochtend 27 januari een feestelijke ochtend beleven met alle kinderen, waarbij er allerlei verrassingen voor hem in petto zijn.

De Elimschool
In 1991 kwam Wim Kreuger naar Rijssen en werd hier directeur van de Elimschool. In deze jaren heeft hij vele onderwijsvernieuwingen meegemaakt en vertaald naar goed onderwijs. De Elimschool is een school voor speciaal basisonderwijs. Kinderen die in hun gedrag of op leergebied meer ondersteuning nodig hebben, zijn op de Elimschool in goede handen. Door kleinere groepen, meer begeleiding in de klas en ondersteuning van verschillende therapeuten, komen kinderen tot ontwikkeling en leren ze de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor hun toekomst.

Meer berichten