Nieuwe eigenaar Michel van den Broek kan niet wachten om in Rijssen aan de slag te gaan. (Eigen foto)
Nieuwe eigenaar Michel van den Broek kan niet wachten om in Rijssen aan de slag te gaan. (Eigen foto) (Foto: Kippie Rijssen)

Kippie Rijssen geeft straks gratis Kippiepannen weg

Kippie Rijssen wordt in september overgenomen door Michel van den Broek. Op maandag 2 september is de winkel een dag gesloten, maar op dinsdag 3 september zal Kippie Rijssen spectaculair heropenen. Dit doen zij door onder andere iedere dag gratis Kippiepannen weg te geven.

RIJSSEN - Om de heropening en de overname van Kippie Rijssen te vieren zijn er verschillende spetterende aanbiedingen bedacht. Zo worden er van 3 tot en met 7 september iedere dag tien snackpannen weggegeven aan de eerste klanten. Ook zijn onder meer kippenpoten, belegde stokbroden, spareribs en verschillende maaltijden in de aanbieding.

Goed vieren
Michel van den Broek is de nieuwe ondernemer van Kippie Rijssen. Hij heeft het afgelopen jaar al erg veel ervaring opgedaan bij Kippie. Michel heeft in verschillende vestigingen door heel het land meegewerkt. "Ik kan niet wachten om in Rijssen aan de slag te gaan. We gaan de overname goed vieren en we hopen heel veel (nieuwe) klanten te mogen verwelkomen in de winkel", vertelt Michel enthousiast. Kippie Rijssen is gevestigd in het centrum. Het adres is Haarstraat 39 in Rijssen.

Meer berichten