Bij de open dag kunnen belangstellenden kennismaken met de werkzaamheden van het Rijssense bedrijf WEBO.  (Foto: Laurens Kuipers)
Bij de open dag kunnen belangstellenden kennismaken met de werkzaamheden van het Rijssense bedrijf WEBO. (Foto: Laurens Kuipers) (Foto: Laurens Kuipers)

WEBO viert 30-jarig jubileum in stijl

door de redactie

WEBO stelt op vrijdag 13 en zaterdag 14 september de deuren open ter viering van het 30-jarig bestaan.

RIJSSEN - Op vrijdag 13 september is er een aantrekkelijk programma voor klanten. Naast een netwerkbijeenkomst waarin de trouwe leveranciers van WEBO zich kunnen presenteren, komt Robert Dingemanse (CEO PAL-V) vertellen over zijn uitvinding: de vliegende auto.

Mooie gelegenheid
Zaterdag 14 september stelt familiebedrijf WEBO tussen 11.00 en 16.00 uur de poorten open voor geïnteresseerden die graag willen weten wat er in de fabriek van de 'Uitvinders in de Timmerindustrie' gebeurt. "We kunnen ons voorstellen dat veel mensen benieuwd zijn naar wat hier nou dagelijks gebeurt. Tezamen met het openstellen van ons gerenoveerde kantoorpand is dit een mooie gelegenheid kennis te maken met de Uitvinders in de Timmerindustrie. We pakken het groots aan en hopen hiermee een breed publiek te trekken" aldus Willem Haase, directeur van WEBO.

Wat is er te doen?
WEBO profileert zich als 'Uitvinders in de Timmerindustrie' en hoort bij de top 5 timmerfabrieken van Nederland. Veel mensen weten niet wat WEBO nou precies doet. WEBO produceerde bijvoorbeeld 6.000 eikenhouten kozijnen voor het Stadhuis in Deventer en de kozijnen & HSB -elementen voor het MST in Enschede.

Tijdens de open dag is er gelegenheid het productieproces van de houten kozijnen en complete gevelelementen te volgen. Medewerkers zullen een inkijkje geven in hun wereld, en er is gelegenheid te zien hoe de machines werken. Daarbij laat WEBO zien aan een goede leefomgeving te werken door als grondstof voor hout te kiezen bij te dragen aan duurzaam ondernemen.

Rondleiding en speurtocht
Er is de hele dag wat te doen voor jong en oud. Van een speurtocht door de fabriek en vogelhuisjes maken voor de jonge garde tot een Wist-u-dat-rondleiding voor de volwassenen. Iedereen is van harte welkom.

Meer informatie
WEBO bevindt zich aan de Spoelerstraat 15 in Rijssen. Kijk voor meer informatie op de website

Meer berichten