In de brochure zijn alle nieuwe voorstellingen te vinden: er is voor elk wat wils.
In de brochure zijn alle nieuwe voorstellingen te vinden: er is voor elk wat wils. (Foto: Team Parkgebouw)

Voorpret met brochure van Parkgebouw

door Team Parkgebouw

Heb je onze nieuwe Parkgebouw-brochure al ontvangen met al die leuke voorstellingen? Misschien ligt hij in de tijdschriftenmand of op de stapel 'nog doen'. Logisch, de meivakantie is net voorbij en dit weekend was iedereen druk met klusjes rondom het huis en Moederdag. Maar nu wordt het toch tijd om de brochure er even weer bij te pakken. Waarom? Wij geven je tien hele goede redenen.

RIJSSEN - Het begint bij de voorpret. Blader op je gemak de brochure door en kies samen een paar mooie voorstellingen uit. Wanneer je ze nu boekt heb je een alvast een heerlijk vooruitzicht. Wanneer je negen voorstellingen of meer boekt, krijg je een Noaberpas. Met deze pas mag je het hele seizoen gratis aanschuiven bij niet-uitverkochte voorstellingen. Zo zit je écht het hele seizoen goed.
Moederdag is net voorbij, maar Vaderdag komt er nog aan. Op zoek naar een mooi cadeautje voor vader of opa? Wat dacht je van tickets voor The Dutch Eagles, Pink Project, CCR, of Rolling Stones' Sticky Fingers? Genieten van muziek en daarna lekker samen een borrel drinken. Natuurlijk is dit ook geschikt voor verjaardagen en andere gelegenheden. Of ga met de hele familie op stap. Dit seizoen hebben we weer mooie familievoorstellingen. Dus pak de agenda en koop vast tickets voor bijvoorbeeld Doornroosje de Musical, Juf Roos, Sesamstraat of Brandweerman Sam. Vraag meteen opa en oma om mee te gaan. Misschien willen ze zelfs wel alleen met de kleinkinderen. Hebben jullie lekker een middagje voor jezelf.

Ook nu is er weer een prachtig klassiek programma. Wanneer je nu de serie kamermuziek boekt, krijg je een mooie korting. Bovendien krijg je ook nog een Noaberpas Klassiek cadeau. Die mag je weggeven aan iemand waarvan jij vindt dat deze Klassiek in het Parkgebouw zéker moet leren kennen. En tot slot: jeugd tot 18 jaar betaalt voor alle klassieke concerten slechts 5 euro.

Voor iedere portemonnee
Wij begrijpen ook dat niet alle portemonnees even dik zijn. Daarom bieden wij ook voorstellingen voor de kleine portemonnee. Het SinterParkFeest bijvoorbeeld kost maar zes euro. En onze films? Voor 5 euro kun jij lekker onderuitzakken in het pluche. Zo heeft iedereen de kans op een mooi avondje uit.

In het Parkgebouw zie je niet alleen bekende namen, maar ook bekenden uit je eigen omgeving. Want we bieden heel wat prachtige amateurvoorstellingen. Kom bijvoorbeeld naar Met Mekaa, Muziekvereniging Wilhelmina, De Twente Zangers, het Rijssens Mannenkoor, Gymvereniging VEK, Balletschool Jennifer Willems en Dansschool Dynamiek.
Bij de Oude Dame ben je nooit in je eentje. Er is altijd iemand om mee te praten en de sfeer is gemoedelijk. Voor degenen die het toch lastig vinden om alleen te gaan of het moeilijk vinden naar het Parkgebouw te komen, zijn er de Stichting Vier Het Leven en de Kunstbus. Wij vertellen er graag alles over.

Altijd toegankelijk
Voor gasten die dit nodig hebben, zijn er speciale voorzieningen. We hebben een aantal rolstoel- en begeleidersplaatsen, de Herman Wessels zaal beschikt over ringleiding en we denken áltijd mee. Voor onze gasten zijn er geen beperkingen. Je hoeft alleen maar te genieten.

Alle voorstellingen, informatie en voorwaarden vind je in de brochure of op de website

Meer berichten