De kunstenaars van De Kubiek overhandigen de kleurrijke schilderijen aan directeur-bestuurder Erna Mobach van De Goede Woning. Eigen foto.
De kunstenaars van De Kubiek overhandigen de kleurrijke schilderijen aan directeur-bestuurder Erna Mobach van De Goede Woning. Eigen foto. (Foto: De Goede Woning)

Kleurrijke schilderijen De Kubiek bij de Goede Woning

Ramon Engbers, Betsie Galgenbeld, Anne Schepers, Maureen Sjoers en Harmen Nijkamp, kunstenaars van de Kubiek in Rijssen, hebben onlangs een aantal prachtige schilderijen aangeboden aan De Goede Woning.

RIJSSEN - De Kubiek is niet onbekend bij De Goede Woning, want zij zijn huurder bij De Goede Woning. Ze maken schalensets van keramiek, die zij beschilderen, als relatiegeschenken voor de woningstichting. Ook hebben ze als afscheidscadeau van de vorige directeur-bestuurder een mooi mozaïek bedacht en gemaakt op een bankje.

Directeur-bestuurder Erna Mobach wilde graag een kleurrijk schilderij op haar werkkamer. Daarom heeft zij De Kubiek hiervoor om hulp gevraagd. Met veel enthousiasme zijn zij voor De Goede Woning aan de slag gegaan. De kunstenaars hebben de schilderijen zelf ontworpen en dit uitgewerkt op doek. Het grote schilderij komt op de kamer van Erna Mobach te hangen, drie 'kleinere' schilderijen krijgen elders in het kantoor een prominente plaats.

De schilderijen werden met veel enthousiasme overhandigd en in ontvangst genomen door Erna Mobach in bijzijn van de medewerkers van De Goede Woning.

Meer berichten