Het team van In Person Rijssen staat klaar om tips te geven over je cv.
Het team van In Person Rijssen staat klaar om tips te geven over je cv. (Foto: In Person Rijssen)

Meet Us in Person bij Brodshoes

In Person Rijssen houdt op woensdag 27 februari vanaf 17.00 uur het 'Meet Us In Person'- evenement bij 't Brodshoes in Rijssen. Het evenement is speciaal gericht om mensen die op zoek zijn naar een andere uitdaging aan een nieuwe, toffe baan te helpen. Tijdens dit evenement kunnen de bezoekers in gesprek gaan met vijf verschillende sectorspecialisten die worden ondersteund door mensen uit het bedrijfsleven.

RIJSSEN - De sectoren ICT, Techniek, Productie & Logistiek, Horeca en Commercieel & Administratie zijn die bij dit evenement aanwezig zijn. Voor de bezoekers is dit een unieke kans om kennis te maken met de verschillende sectoren.
Tijdens deze avond wordt er een toelichting gegeven op de werkwijze van het uitzendbureau In Person Rijssen, onder het motto: 'Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen.' Door middel van oprechte, persoonlijke interesse en kennis van zaken hebben zij al prachtige successen behaald en mensen ondersteund naar een nieuwe, stabiele baan.

Het team van In Person staat gedurende de avond klaar om tips te geven over je cv. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis een zakelijke pasfoto te laten maken die gebruikt kan worden voor je cv of op LinkedIn. Dit alles wordt toegelicht in de warme sferen van 't Brodshoes onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom.

Meer berichten