De prijswinnaars bijeen van de Wens-Actie.
De prijswinnaars bijeen van de Wens-Actie. (Foto: )

In de prijzen dankzij Wens-Actie van HABI

Rijssen - Elf deelnemers aan de Eindejaars Wens-Actie van Ondernemersvereniging HABI zijn vorige week blij gemaakt met een mooie prijs. Erna Brinks-Legtenberg van de werkgroep Activiteiten centrum Rijssen reikte de prijzen uit. De Prijsuitreiking van de Eindejaars Wens-Actie vond plaats in de Stadboerderij aan de Grotestraat in Rijssen.

In december organiseerde Ondernemersvereniging HABI in samenwerking met 38 winkels en de horeca in Rijssen een leuke Eindejaarsactie. Klanten konden bij aankopen een formulier invullen met een wens voor iemand anders. "We kregen veel leuke, maar ook emotionele wensen retour'', zegt Erna Brinks.

De prijs voor een ritje op het circuit van Zandvoort voor twee personen werd gewonnen door Mevrouw Booijink. Een dagje Efteling voor zes personen was voor mevrouw Ter Harmsel en voor mevrouw Slob. De andere prijzen mochten er ook zijn: een dagje Madurodam voor zes personen, een Ontbijt aan huis van de Stadsboerderij voor tien personen, een Babyuitzet van HEMA Rijssen, een Gezichtsbehandeling van Salon Kim, een Tweepersoons bed van Sjon bedden, een Diner voor twee personen van de Markies, een Spellen-bon van Intertoys en een Diner aan huis voor twee personen van 't Brodshoes.

Meer berichten