Foto:

Nieuwe coördinatoren bij het Rode Kruis

Rijssen - Het Rode Kruis afdeling Rijssen heeft sinds kort twee nieuwe coördinatoren aan het roer staan. Na meer dan 20 jaar dienstbaar geweest te zijn voor het Rode Kruis heeft onlangs coördinator Liesbeth van den Dijk afscheid genomen van de afdeling. Liesbeth deed heel veel voor de organisatie en het Rode Kruis is haar dan ook erg dankbaar hiervoor. Gelukkig waren twee kundige vrijwilligers van de afdeling bereid haar werkzaamheden over te nemen.

Klaas Laanstra (klaanstra@rodekruis.nl) behartigt nu de functie van coördinator Evenementenhulp. Hij is het aanspreekpunt van de Evenementenhulp vrijwilligers en de organisatoren die EHBO-hulp op evenementen in Rijssen en omgeving wensen.

Afdeling Rijssen heeft een leuke, diverse groep Evenementenhulp vrijwilligers tussen de 20 en 58 jaar die allen zijn opgeleid met een uitgebreide EHBO-opleiding. Nieuwe hulpverleners zijn van harte welkom. Zie voor meer informatie: https://www.rodekruis.nl/twente/vacatures/evenementenhulpverlener/.

Esther Bregman (ebregman@rodekruis.nl) is de nieuwe coördinator EHBO. Zij organiseert diverse cursussen voor burgers en vrijwilligers op het gebied van EHBO. De eerstvolgende is de cursus Reanimatie en AED op 18 februari om 19.30 uur. Er zijn nog plekken vrij.

Meer berichten