In de bieb wordt maandelijks een MamaPapacafé gehouden.
In de bieb wordt maandelijks een MamaPapacafé gehouden. (Foto: )

Ouders wisselen ervaringen uit

Ouders van jongen kinderen die met elkaar ervaringen uitwisselen. Dat is de insteek van het MamaPapacafé van de bibliotheek.

Rijssen-Holten - Het MamaPapacafé is een maandelijkse activiteit en wordt in Holten op elke eerste woensdag van de maand gehouden en in Rijssen op elke eerste vrijdag. Plek van handeling is de plaatselijke bibliotheek.

Op vrijdag 1 februari kunnen ouders van jonge kinderen elkaar ontmoeten in het MamaPapacafé in Rijssen. Op woensdag 6 februari is Holten aan de beurt met een MamaPapacafé. Ouders kunnen met elkaar ervaringen uitwisselen en een muziekdocente speelt en zingt met de kinderen.

Gezelligheid staat voorop in het maandelijkse MamaPapacafé. Ouders delen ervaringen, terwijl de kindjes lekker spelen en luisteren naar een voorleesverhaal, zo is de opzet. Elke maand is er een gast aanwezig die informatie geeft over een interessant onderwerp of een leuke activiteit organiseert. Muziekdocente Nelleke Roozenbeek is een van de gasten die muziek gaat maken met de dreumesen en peuters.

Het MamaPapacafé wordt telkens gehouden van 9.30 uur tot 11.00 uur. Het programma staat op www.bibliotheekrijssenholten.nl en op www.facebook.com/MamaPapacafeRijssenHolten.

Meer berichten