Bij het winterbuffet zijn er meerdere stampotten met garnituren. Foto: Isabel Babel.
Bij het winterbuffet zijn er meerdere stampotten met garnituren. Foto: Isabel Babel.

Zonnebloem Rijssen houdt een gezellig winterbuffet

RIJSSEN - Vrijwilligers van De Zonnebloem verzorgen op donderdag 31 januari van 17.00 tot 19.00 uur een winterbuffet in het restaurant van camping De Biesterij in Rijssen.

Het is een compleet diner met winterse soep, meerdere stamppotten met garnituren en een toetje. "Dit is een mogelijkheid om er een keer echt uit te zijn en om gezellig met gelijkgestemden te genieten van een feestmaal", aldus een woordvoerder. "Van harte welkom zijn de inwoners met een lichamelijke beperking, eventueel met partner, die het leuk vinden om aan activiteiten deel te nemen. Veel deelnemers kennen elkaar van eerdere uitjes, maar ook nieuwe gasten zijn welkom. Deelnemers kunnen van huis opgehaald worden. Ook is er een rolstoelbus beschikbaar."

Praktisch
De kosten voor het winterbuffet bedragen 10 euro per persoon, dit is inclusief een drankje. Belangstellenden kunnen zich aanmelden tot donderdag 17 januari. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Ria Muller via 0548-543385 of Marijke den Elzen via 06-40 53 34 04.

Meer berichten